Travnik

Poliklinika MEDICAL CENTAR u Travniku je prva naša ustanova. Osnovana je sa misijom i vizijom pomaganja ljudima kako naša struka nalaže. 

Uporedo sa razvijanjem PZU MEDICAL CENTAR u Travniku, razvijali smo i Farmaceutsko-zdravstveni fakultet sa kojim imamo izvanrednu saradnju. Saradnja se ogleda u konstantnom pružanju prakse i šanse mladim kolegama po završetku, ali i tokom trajanja školovanja.

Poliklinika u Travniku je najopremljeniji dijagnostički centar u srednjem dijelu Bosne i Hercegovine čime svjedoče mnoga partnerstva sa drugim polikliničkim centrima, gdje MEDICAL CENTAR vrši pretrage, obavlja dijagnostiku i donosi zaključke u skladu sa preporukama struke, po želji partnera.

Poliklinika u Travniku opremljena je modernim radiološkim centrom, specijalističkim centrom kao i dental centrom. 

Poliklinika se nalazi u Travniku na adresi Polje Slavka Gavrančića 17c i udaljena je oko 90 km od najbližeg aerodroma (Sarajevo), oko 28 km od najbliže željezničke stanice (Zenica), te samo 4 kilometra od autobuske stanice u Travniku. Također, bus stop kao i najbliži taxi štand su udaljeni svega 250 metara od Poliklinike. Poliklinika posjeduje vlastiti parking i mogućnost besplatnog parkiranja za sve pacijente.

Pošaljite nam upit

Aerodrom

Udaljenost 88.8 km
Vožnja cca. 1 h 25 min
Pješačenje cca. -

Autobuska stanica

Udaljenost 4 km
Vožnja cca. 12 min
Pješačenje cca. 40 min

Željeznička stanica

Udaljenost 28 km
Vožnja cca. 45 min
Pješačenje cca. -

Najbliži bus stop

Udaljenost 250 m
Vožnja cca. 2 min
Pješačenje cca. 6 min

Najbliži taxi štand

Udaljenost 250 m
Vožnja cca. 2 min
Pješačenje cca. 6 min

Najbliži parking

Udaljenost 10 m
Vožnja cca. 30 sec
Pješačenje cca. 30 sec