Sarajevo

Poliklinika MEDICAL CENTAR otvorena je u Sarajevu 2019. godine uz visoku medijsku popraćenost. Otvaranju su prisustvovale visoke zvanice iz javnog svijeta što je dodatno ojačalo dolazak MEDICAL CENTRA u Sarajevo.

Naš osnovač, Prof. dr Mithat Asotić gradu je prilikom otvorenja poklonio 100 besplatnih CT snimanja što su građani, ali i prisutni dočekali sa ovacijama. Poliklinika u Sarajevu najopremljeniji je dijagnostički centar u BiH i jedna od tri najjače privatne poliklinike kada je riječ o sveopćoj namjeni. 

Poliklinika posjeduje najsofisticiraniju opremu za radiološku dijagnostiku koja uključuje magnetnu reznoancu Siemens Symphony 1.5 T Tim system. Na ovim prostorima, ovaj aparat jedini radi spektorskopiju koja diferencira tumorska od netumorskih oboljenja bez biopsije, na osnovu metobolita zastupljenih u određenom tkivu. 

U ponudi su specijalističke ambulante iz različitih oblasti poput ginekologije, urologije, neurologije, pedijatrije, endokrinologije, ortopedije, kardiologije, gastroenterologije, pulmologije, stomatologije i radiologije.

Poliklinika MEDICAL CENTAR u Sarajevu nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji blizu svih javnih prevoznih servisa, tako je udaljenost od aerodroma 9.8 km, od autobuske i željezničke stanice 2.5 km, dok su najbliži bus stop i taxi štand udaljeni samo 30, odnosno 50 metara. Klinika ne posjeduje svoj vlastiti parking, ali u neposrednoj blizini od 100 metara moguće je parkirati automobil.

Pošaljite nam upit

Aerodrom

Udaljenost 9.8 km
Vožnja cca. 25 min
Pješačenje cca. 1 sat

Autobuska stanica

Udaljenost 2.5 km
Vožnja cca. 9 min
Pješačenje cca. 15 min

Željeznička stanica

Udaljenost 2.3 km
Vožnja cca. 7 min
Pješačenje cca. 15 min

Najbliži bus stop

Udaljenost 50 m
Vožnja cca. 30 sec
Pješačenje cca. 1 min

Najbliži taxi štand

Udaljenost 30 m
Vožnja cca. 30 sec
Pješačenje cca. 1 min

Najbliži parking

Udaljenost 100 m
Vožnja cca. 1 min
Pješačenje cca. 2 min