030 515 887
Ponedjeljak - Nedelja: 8:00 - 20:00
Ul. Slavka Gavrančića 17c72270 Travnik
Poliklinika

Medical Centar

Poliklinika Medical centar osnovana je u Travniku 2012. godine kao privatna ustanova koja teži regionalnom vodstvu u oblasti stomatologije i radiologije. Osnivač Poliklinike, prim. dr. Mithat Asotić, svoju prvobitnu namjeru o vodećoj poliklinici na ovim prostorima svakodnevno ispunjava, te je Medical centar, iako relativno mlada ustanova, već sada poznat po kvalitet i opsegu medicinskih usluga.

Profesionalnost i ljubaznost koju nudimo uz individualan pristup svakom pacijentu prepoznatljiva je, pa s ponosom ističemo povratak starih pacijenata u slučaju potrebe za dijagnozom, konsultacijom ili intervencijom. Uz već navedene oblasti medicine, svojim specijalističkim ordinacijama etablirali smo se i kao vodeća regionalna ustanova u sferama dermavenerotologije i otorinolaringologije (ORL).

Doktori specijalisti iz više grana medicine svakodnevno su na usluzi pacijentima, a uz propratnu najmoderniju medicinsku opremu i aparate rezultati koji proizilaze kao plod rada uvijek su na visokom nivou.

Naš domen djelovanja svakodnevno širimo, pa smo sada dio jedne velike porodice pod imenom MEDICAL GROUP. U našoj grupaciji imamo zasebnu stomatološku ordinaciju, apoteku, visokoškolsku ustanovu, te institut za biomedicinska istraživanja. Svima onima koji su vjerovali da se ne može uspjeti iz male sredine kao što je Travnik dokazali smo upravo suprotno, te smo velikom broju stručnjaka iz raznih sfera omogućili rad i djelovanje u zdravoj i naprednoj okolini. Zadovoljstvo naših pacijenata, kao i uposlenika dovoljan je dokaz da smo i dalje vođeni istom zvijezdom koju je prije otprilike pet godina zamislio prim. dr. Asotić.