NOVO – LABORATORIJSKA DIJAGNOSTIKA

Poliklinika Medical centar od narednog ponedjeljka (30.10.2017) bogatija je za novu granu medicine – LABORATORIJSKU DIJAGNOSTIKU.

Naša ustanova će od samog početka biti u mogućnosti da ponudi veoma širok spektar analiza, koje se rade najsavremenijim, svjetski priznatim metodama, sa reagensima vrhunskih proizvođača.

Kao često primjenjivanu dijagnostiku ističemo set analiza hormona štitne žlijezde TSH + Ft3 + Ft4 po akcijskoj cijeni od 40 KM. Iz Medical centra napominju da od ranije navedenog datuma za laboratorijsku dijagnostiku nije nužna prethodna rezervacija termina, a uzorkovanje se vrši svakim danom od 9 do 12 sati.

Laboratorijski nalazi moći će se preuzeti istim danom u poslijepodnevnom terminu. Među mogućim testiranja fokus je stavljen i na testove HEP B i C, HIV, Bruceloze, Prostatitisa, Toskoplazme te po potrebi i drugih sličnih testiranja. U mogućnosti smo raditi i analize metabolizma glukoze i dijabetesa, željeza i anemije, proteina, spolnih hormona, tumor marketa, alergija, itd.

Dostupnost željene dijagnostike možete provjeriti pozivom na broj: 030 515 887 svakim danom od 8 do 20 sati, kao i na Facebook stranici Poliklinika Medical centar, te putem web stranice: www.medical-centar.ba.