NOVO u našoj Poliklinici – OBREZIVANJE (SUNEĆENJE)

Obrezivanje (sunećenje) je mali operativni zahvat kojim se uklanja kožica koja prekriva glavić muškog spolnog organa. Važno je napomenuti da je sunećenje najčešće izvedeni operativni zahvat u svijetu, a mi Vam obrezivanje nudimo po izuzetno povoljnoj cijeni. U našoj zemlji, pored zdravstvenog aspekta ovog zahvata on je ušao i u tradiciju stanovništva BiH.

Poliklinika Medical centar jedina je privatna zdravstvena ustanova koja nudi ovu vrstu hirurškog zahvata na prostoru Srednje Bosne. Eminentni hirurzi naše Poliklinike pobrinut će se da zdravstveni i estetski aspekt nakon navedenog zahvata bude na najvišem mogućem nivou. Ukoliko zahvat pruža stručna osoba, komplikacije koje se mogu javiti tokom obrezivanja su izuzetno rijetke ali i bezopasne, tako da ne postoji eventualni problem koji će dovesti zdravlje u pitanje.

Obrezivanje okvirno traje 15 minuta, prilikom čega se koristi lokalna ili opća anestezija za preventivno uklanjanje boli. Nekoliko dana nakon zahvata neće osjećaj neugodnosti nestaje ukoliko se pridržavate savjeta i uputa koje

će hirurg dati nakon završenog čina. Sve navedeno razlog je više da rezervišete termin i uz minimalne troškove obavite ovaj zahvat.

Ukoliko ste odlučili povjeriti čin obrezivanja stručnom kadru Poliklinike Medical centar, svoj termin možete napraviti na licu mjesta (Slavka Gavrančića 17c – Travnik) ili na broj: 030 – 518 887.

Poliklinika Medical centar